BATAVUS GENOVA E-GO

 

Genova E-go®

 

 

Comfortabele en scherp geprijsde elektrische fiets

 

Altijd gedacht dat stijlvol, comfortabel én betaalbaar niet samengaan? Met de Genova E-go® bewijst Batavus het tegendeel. Deze buitengewoon comfortabele allrounder onder de e-bikes is uitermate geschikt voor zowel de dagelijkse als de recreatieve ritten en bovendien aantrekkelijk geprijsd.

 

Doordeweeks dwars door de stad naar je werk en in het weekend lekker toeren door de omgeving; het kan vanaf nu allemaal op één elektrische fiets. De Genova E-go® brengt je comfortabel en veilig overal naartoe en je profiteert zo dagelijks van het gemak van een elektrische fiets, die je net dat beetje extra power geeft. Deze mooie fiets is standaard uitgerust met een 300 Wh accu. Genoeg voor de meeste dagtochten.

 

Voor de heren is de Genova E-go® er in stijlvol mat blauw. De damesfiets in deze kleur heeft een extra lage instap, wat op- en afstappen gemakkelijker maakt. 

 

Veel comfort voor een scherpe prijs

Voor meer comfort tijdens het fietsen heeft de Genova E-go® naast zeven versnellingen en handremmen ook een verende voorvork en zadelpen. Ook heeft deze e-bike een modern en eenvoudig te bedienen display dat je kunt bedienen zonder je handen van het stuur te halen. En dat voor zo'n aangenaam geprijsd exemplaar! Deze e-bike is daarnaast voorzien van een vernieuwde, stille motor. Je kunt kiezen uit een 300 Wh accu en een 400 Wh accu.

 

Goed zien én gezien worden: Aerflow koplamp

Deze betrouwbare e-bike is voorzien van de unieke Batavus Aerflow koplamp, die is bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF). Zo ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer.

 

 

De prijs van de Genova E-go® is vanaf €1699,- Voorzien van een 300Wh accu.

De meerprijs voor een 400Wh accu is €150,-.

 

 


van     voor
1.849
1.699