Over ons

Timmer Tweewielers is een familiebedrijf die geheel zelfstandig werkt en is opgericht in 1936. In 1955 verhuisde de zaak van de voormalige Kielsterstraat naar de huidige locatie aan de Kerkstraat 255, in het centrum van Hoogezand. In 2016 vierden we ons 80 jarig bestaan. Inmiddels is de vierde generatie Timmer werkzaam bij Timmer Tweewielers Hoogezand.
 
Na een aantal verbouwingen door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot de zaak die het nu is: Ruim 750 vierkante meter oppervlak. Een moderne zaak waar u op vakkundige wijze wordt geholpen.
 
Timmer behoort tot de betere rijwielzaken van Noord Nederland. Met onze vestiging in Hoogezand richten wij ons op de verkoop en reparatie van gerenomeerde merken. Met ons deskundig team en onze moderne reparatieafdeling, zijn wij er van overtuigd dat wij u op tweewielergebied alles kunnen bieden.
 
  
Alle top merken op voorraad
Wij hebben een ruim assortiment fietsen van de merken Gazelle, Batavus, Sparta, Koga-Miyata, Loekie en Sparta Young waarvan bijna iedere fiets bijna direct leverbaar is. De meeste fietsen staan rijklaar en kunt u dus direct testen. Wij hebben een uitgebreid assortiment stads-, sportieve, hybride- en kinderfietsen. Maar ook ATB's en elektrische fietsen treft u in ruime mate aan in ons assortiment. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Nu ook Gazelle Ultimate dealer.
 
   
              
 
Eigen bezorgdienst en centraal magazijn.

Onze Merken