Timmer Tweewielers | Fietslease
15803
page-template-default,page,page-id-15803,bridge-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Fietslease

Hoe werkt privé leasen?

Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar ziet u op tegen de (hoge) aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om snel, eenvoudig en daarnaast ook zeer betaalbaar een fiets naar keuze te leasen! Een elektrische fiets, een ‘gewone’ fiets, een bakfiets, een racefiets: Wij bieden het allemaal.

 

Het leasen van een fiets werkt eigenlijk hetzelfde als het leasen van een auto. U zoekt zelf de fiets uit die het beste bij u past en voor een vast bedrag per maand kunt u 3 jaar lang zorgeloos genieten van de fiets!

 

U least echter niet alléén de fiets. Bij de leaseprijs zit namelijk ook een schadeverzekering, een diefstalverzekering, 24/7 pechhulpservice in héél Europa, een rechtsbijstandverzekering, een ongevallen opzittendenverzekering, een jaar extra garantie en maar liefst 5 servicebeurten inbegrepen!

 

Omdat de fiets in principe eigendom van LeaseGemak blijft, wordt de leasevorm die wij aanbieden niet als een financieringsvorm gezien. Wij hoeven hierdoor ook géén BKR-check te doen en u wordt dus ook niet bij het BKR geregistreerd als u bij ons een leaseovereenkomst aangaat.

Na 3 jaar heeft u het eerste recht om de fiets van ons te kopen. Uiteraard is dit niet verplicht!

  • Een fiets naar keuze
  • Service en onderhoud
  • Pechhulpservice
  • Goed verzekerd
  • 3 jaar garantie
  • Koopoptie