Timmer Tweewielers | Sleutelservice
16595
page-template-default,page,page-id-16595,bridge-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Sleutelservice

Bent u een fietssleutel kwijt?

Bij aankoop van een fiets krijgt u altijd twee sleutels. Raakt u een sleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe extra sleutel. Het is niet alleen handig om een extra fietssleutel te hebben maar ook als uw fiets wordt gestolen dan heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de fietsverzekering. Geef ALTIJD aan de verzekering door als u een kopie sleutel gebruikt.

U kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta en Trelock. Voor een slot van een ander merk kunt u bij uw Timmer Tweewielers informeren naar de mogelijkheden.

U heeft dan wel het sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche dat bevestigd is aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters. Is uw fiets verzekerd tegen diefstal? Als u een sleutel heeft bijbesteld, vergeet dit dan niet direct zelf aan de verzekering door te geven. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen.

Bestel hier uw fietssleutel