Timmer Tweewielers | Service
16062
page-template-default,page,page-id-16062,bridge-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Service

Servicebeurten

 

Een fiets is een gebruiksobject en daarmee onderhevig aan slijtage. Daarom heeft iedere fiets onderhoud nodig. De rem- en versnellingskabels rekken iets uit bij een nieuwe fiets, de remblokken slijten en de verschillende metalen onderdelen werken op elkaar in. Daarom is het aan te raden van tijd tot tijd een servicebeurt te laten uitvoeren, waarbij alle onderdelen gecontroleerd, afgesteld en waar nodig van nieuw vet of olie voorzien worden.

Vooral na de eerste drie maanden is het verstandig om een servicebeurt te laten uitvoeren, omdat met name in de eerste periode na ingebruikname de werking van de onderdelen het grootst is. Dit kan problemen geven met schakelen en remmen. Dit soort problemen worden bij een servicebeurt allemaal opgelost, zodat u weer veilig en zorgeloos op pad kunt.

Wij raden de eerste gratis beurt dan ook aan, binnen 3 tot maximaal 5 maanden. In deze periode krijgt u de onderhoudsbeurt gratis. Na 5 maanden betaald u de normale prijs, ook als de fiets nog bijna niet gebruikt is.